• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Met de boot naar Groningen!

flyer uitwedstrijd groningen nieuw noord


Op zaterdag 15 oktober speelt sc Heerenveen de noordelijke derby tegen onze oosterburen. Nieuw Noord pakt uit en organiseert voor haar leden deze wedstrijd een unieke bootreis! Samen met een DJ aan boord en ruim 200 supporters hopen we er een legendarische reis van te maken. Voor €47,50 ben je verzekerd van een fantastische bootreis, een wedstrijdkaartje en busvervoer terug naar Friesland.


Om 14:00 zal er vanuit Heerenveen vertrokken worden waarna we met de boot naar Groningen zullen vertrekken, waar om 20:45 de wedstrijd wordt gespeeld. Opstappen in Buitenpost, Surhuisterveen en Drachten is ook mogelijk. Mocht je hier willen opstappen kun je dit bij ‘opmerkingen’ vermelden. De terugreis zullen wij weer met bussen terug naar Heerenveen worden gebracht. Zowel de heenreis, wanneer we naar de boot worden gebracht, als de terugreis houdt iedereen dezelfde bus


De bootreis is exclusief voor Nieuw Noord leden en vanzelfsprekend is uitregistratie verplicht. Niet lid maar toch mee? Vul dan eerst het aanmeldformulier in. Verder zijn er een aantal regels waar wij ons aan boord aan dienen te houden:

  • Geen eigen consumpties mee aan boord
  • Het gebruik van drugs is verboden
  • Aan boord mag geen vuurwerk worden afgestoken
  • Bij wangedrag en/of vernieling wordt men van boord gezet. Eventuele schade wordt verhaald op de dadersKaarten kunnen nu besteld worden in de webwinkel: http://www.nieuwnoord.org/webshop


Let wel! De wedstrijd kan nog verplaatst worden naar 19:45. In dit geval zullen wij een uur eerder, dus om 13:00, vertrekken.


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord

Nieuwe merchandise!

nieuwe merchandise in webshop


Er is weer nieuwe merchandise te koop in de webshop van Nieuw Noord! Neem nu snel een kijkje op: http://www.nieuwnoord.org/webshop!

Matchday

Matchday! Nog een paar uren en onze trots zal aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor het eerst zullen we in een officiële wedstrijd van het XL staanvak kunnen genieten.  Staan aan het veld in een competitiewedstijd is eindelijk weer mogelijk. Hiervoor geldt echter wel: vol = vol. Dus wil je vooraan staan, kom op tijd! Uiteraard zullen we de uitbreiding van het staanvak op een Nieuw Noord manier inluiden. Hopelijk geeft dit de stimulans om vanavond de drie punten binnen te halen.

Busreis Nijmegen met kroegbezoek

De eerste Nieuw Noord busreis van het jubileumjaar 2016 is een feit! Dit keer is Nijmegen de bestemming, waar onze trots het op zal nemen tegen NEC. Voor maar 20 euro heb je als lid zowel een kaartje voor de bus als voor de wedstrijd!

De bus zal zaterdag 20 augustus om 15:00 vertrekken vanaf het NS-station Heerenveen. Ook kun je om 14:45 opstappen bij Café de Skoffel. Je kunt ook opstappen in Buitenpost, Drachten, Surhuisterveen en Steenwijk. Onderweg zal er een tussenstop worden gemaakt, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kroeg te bezoeken! 

Voor maar 20 euro kun je erbij zijn! Koop dus nu je ticket in onze webshop en verzeker jezelf van een plaats: http://www.nieuwnoord.org/webshop

Feandei: Verloting voor KIKA

Afgelopen zaterdag was Nieuw Noord aanwezig op de Feandei. Op deze geslaagde “dei” hebben we een verloting gehouden voor KIKA. Als hoofdprijs hebben we een gesigneerd wedstrijdshirt mogen verloten. Als 2e prijs 2 wedstrijd kaarten voor de wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht. En als derde prijs een sjaal. De opbrengst van de verloting bedraagt 139 euro. En zal worden overgemaakt naar KIKA. De winnaar van het gesigneerde wedstrijdshirt was aanwezig bij de trekking. Deze hebben we meteen kunnen overhandigen. Ook de winnares van de sjaal was aanwezig. We zijn echter nog opzoek naar de winnaar of winnares van de 2e prijs. Heb je lotnummer 46, zou je dan contact met ons op willen nemen via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Winnaar verloting

Saanvak bijna uitverkocht

Vandaag kwam er goed nieuws op de website van SC-Heerenveen. Sinds vandaag zijn de laatste 100 kaarten in de verkoop gegaan! Dit betekent dat de kaarten bijna uitverkocht zijn. Heb jij nog geen seizoenskaart in het STA vak? Koop deze dan zo spoedig mogelijk voordat ze uitverkocht zijn op https://ticketing.sc-heerenveen.nl/seizoenkaarten

Pagina 1 van 84  1 2 3 >  Last ›