• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Nieuwe merchandise!

nieuwe merchandise in webshop


Er is weer nieuwe merchandise te koop in de webshop van Nieuw Noord! Neem nu snel een kijkje op: http://www.nieuwnoord.org/webshop!

Matchday

Matchday! Nog een paar uren en onze trots zal aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor het eerst zullen we in een officiële wedstrijd van het XL staanvak kunnen genieten.  Staan aan het veld in een competitiewedstijd is eindelijk weer mogelijk. Hiervoor geldt echter wel: vol = vol. Dus wil je vooraan staan, kom op tijd! Uiteraard zullen we de uitbreiding van het staanvak op een Nieuw Noord manier inluiden. Hopelijk geeft dit de stimulans om vanavond de drie punten binnen te halen.

Busreis Nijmegen met kroegbezoek

De eerste Nieuw Noord busreis van het jubileumjaar 2016 is een feit! Dit keer is Nijmegen de bestemming, waar onze trots het op zal nemen tegen NEC. Voor maar 20 euro heb je als lid zowel een kaartje voor de bus als voor de wedstrijd!

De bus zal zaterdag 20 augustus om 15:00 vertrekken vanaf het NS-station Heerenveen. Ook kun je om 14:45 opstappen bij Café de Skoffel. Je kunt ook opstappen in Buitenpost, Drachten, Surhuisterveen en Steenwijk. Onderweg zal er een tussenstop worden gemaakt, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kroeg te bezoeken! 

Voor maar 20 euro kun je erbij zijn! Koop dus nu je ticket in onze webshop en verzeker jezelf van een plaats: http://www.nieuwnoord.org/webshop

Feandei: Verloting voor KIKA

Afgelopen zaterdag was Nieuw Noord aanwezig op de Feandei. Op deze geslaagde “dei” hebben we een verloting gehouden voor KIKA. Als hoofdprijs hebben we een gesigneerd wedstrijdshirt mogen verloten. Als 2e prijs 2 wedstrijd kaarten voor de wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht. En als derde prijs een sjaal. De opbrengst van de verloting bedraagt 139 euro. En zal worden overgemaakt naar KIKA. De winnaar van het gesigneerde wedstrijdshirt was aanwezig bij de trekking. Deze hebben we meteen kunnen overhandigen. Ook de winnares van de sjaal was aanwezig. We zijn echter nog opzoek naar de winnaar of winnares van de 2e prijs. Heb je lotnummer 46, zou je dan contact met ons op willen nemen via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Winnaar verloting

Saanvak bijna uitverkocht

Vandaag kwam er goed nieuws op de website van SC-Heerenveen. Sinds vandaag zijn de laatste 100 kaarten in de verkoop gegaan! Dit betekent dat de kaarten bijna uitverkocht zijn. Heb jij nog geen seizoenskaart in het STA vak? Koop deze dan zo spoedig mogelijk voordat ze uitverkocht zijn op https://ticketing.sc-heerenveen.nl/seizoenkaarten

Nieuw Noord zomercup

Gisteren werd de tweede Nieuw Noord zomercup gespeeld voorafgaande aan de eerste training van het seizoen. Dit vond plaats in Langezwaag.
De vrijwilligers van de plaatselijke voetbalvereniging hebben ervoor gezorgd dat er een prachtig veld klaarlag. Niets kon dit prachtige toernooi nog in de weg staan.

Het toernooi werd geopend met de finale van de vorige editie, OSSH/Personeel Heerenveen nam het op tegen de Cross-Side. De Cross-Side won dit duel.
Gaandeweg het toernooi lieten bijna alle teams de nodige punten liggen. De uitzondering was het team van Langezwaag.
na drie overwinningen en een gelijkspel hebben deze hun naam op de wisselbeker verdiend.
Na afloop van de wedstrijden werd er gestreden om de penalty bokaal. Hierin won de Cross-Side in de finale van Nieuw Noord.


Wij willen de vrijwilligers van Langezwaag nogmaals bedenken voor jullie inzet!

Pagina 1 van 84  1 2 3 >  Last ›