• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2017/2018

Beste lid van Nieuw Noord,


Hierbij nodigen wij jou uit voor de Algemene Ledenvergadering seizoen 2017-2018. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 13 juli 2018.


Locatie: Café de Stunt, Nieuwstraat 3 Heerenveen
Aanvang : 20.00 uur (inloop vanaf 19:30)


Voorlopige agenda:

1. Opening.
2. Vaststellen definitieve agenda.
3. Mededelingen en ingekomen stukken.
4. Goedkeuring notulen ALV 2017-2018.
5. Terugblik seizoen 2017-2018.
6. Jaarverslag boekhouding 2017-2018, verslag kascommissie.
7. Samenstelling bestuur 2018-2019.
8. Vooruitblik 2018-2019;
9. Rondvraag;
10. Afsluiting;


Wij rekenen op jouw aanwezigheid. Wil je agendapunten toevoegen, dan kun je deze mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Afmelden kan ook via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wij hopen jullie deze avond te zien!


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord.

Prijzen voor NAC uit gehalveerd!
Vanwege een speciale actie van sc Heerenveen kunnen wij de kaarten voor NAC Breda uit nu voor slechts de helft van de prijs aanbieden. Kaarten voor onze busreis naar Breda zijn nu dus geen 25 euro meer, maar slechts 12,50! Als je al voor 25 euro een kaartje hebt besteld krijg je het verschil uiteraard teruggestort op je rekening.


Reserveer je kaartje nu in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/100040.html

NAC Breda Away
Op zondag 29 april spelen we uit tegen NAC Breda en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Breda! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
De Piramide in Surhuisterveen
Hotel van der Valk in Drachten
Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Breda. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje hier!

Schrijf nu je team in voor de Nieuw Noord voetbalquiz!
Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Nieuw Noord voetbalquiz op 31 maart in Café de Stunt! Voor maar 5 euro schrijf je een heel team in van 2 tot 4 personen. Let wel: van elk team moeten tenminste 2 personen lid zijn van Nieuw Noord. Lid worden kan uiteraard vooraf via onze webshop. Inschrijven kan nu ook via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/10022.html

Come on you boys!

Hoe onmogelijk het ook lijkt, we zijn nog in de race voor Europees voetbal. En met onze steun is niets onmogelijk. Normaal gesproken zijn 5 overwinningen genoeg om de play-offs te halen. En we krijgen nog 6 thuiswedstrijden! Vanavond speelt onze trots tegen Excelsior. De dag en tijdstip zijn top. Laten we daarom vanavond vol achter onze jongen staan en de eerste overwinning van de reeks binnen halen!

Statement omtrent toekomst Jurgen Streppel
De laatste weken merken wij een groeiende onvrede bij onze achterban. Deze negatieve sfeer heeft een onmiskenbaar effect op de sfeer in het stadion. Een groot deel van deze onvrede heeft te maken met de prestaties en het functioneren van de trainer, Jurgen Streppel. Hoewel Nieuw Noord zich primair richt op het verbeteren van de sfeer in het stadion, willen wij met dit statement het geluid van de achterban laten horen.

» Lees meer...

Pagina 1 van 91  1 2 3 >  Last ›