• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Schrijf nu je team in voor de Nieuw Noord voetbalquiz!
Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Nieuw Noord voetbalquiz op 31 maart in Café de Stunt! Voor maar 5 euro schrijf je een heel team in van 2 tot 4 personen. Let wel: van elk team moeten tenminste 2 personen lid zijn van Nieuw Noord. Lid worden kan uiteraard vooraf via onze webshop. Inschrijven kan nu ook via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/10022.html

Come on you boys!

Hoe onmogelijk het ook lijkt, we zijn nog in de race voor Europees voetbal. En met onze steun is niets onmogelijk. Normaal gesproken zijn 5 overwinningen genoeg om de play-offs te halen. En we krijgen nog 6 thuiswedstrijden! Vanavond speelt onze trots tegen Excelsior. De dag en tijdstip zijn top. Laten we daarom vanavond vol achter onze jongen staan en de eerste overwinning van de reeks binnen halen!

Statement omtrent toekomst Jurgen Streppel
De laatste weken merken wij een groeiende onvrede bij onze achterban. Deze negatieve sfeer heeft een onmiskenbaar effect op de sfeer in het stadion. Een groot deel van deze onvrede heeft te maken met de prestaties en het functioneren van de trainer, Jurgen Streppel. Hoewel Nieuw Noord zich primair richt op het verbeteren van de sfeer in het stadion, willen wij met dit statement het geluid van de achterban laten horen.

» Lees meer...

Busreis + kroegbezoek AZ
Op zaterdag 23 december spelen we uit tegen AZ en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Alkmaar! Dit keer koppelen we er voor de wedstrijd ook nog een kroegbezoek aan vast, waar je lekker een biertje kan drinken. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

  • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
  • De Piramide in Surhuisterveen
  • Hotel van der Valk in Drachten
  • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
  • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Alkmaar. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201807.html

Stuur je vraag in voor de club

Sc Heerenveen is altijd al een club geweest die mede door zijn supporters groots is geworden. Wij als supporters zijn de levensader van de club en daarom is het heel belangrijk dat er open en transparant wordt gecommuniceerd naar de supporters toe.


Eens in de zoveel tijd hebben wij als Nieuw Noord een gesprek met het bestuur van de club, waarin wij onderwerpen bespreken die Nieuw Noord en de supporters van sc Heerenveen aangaan. In het kader van transparantie willen wij onze leden de kans geven om de agenda voor deze gesprekken mede te bepalen. De eerstvolgende van deze gesprekken is aanstaande maandag, op 27 november. Heb jij dus een punt of vraag waarvan je vindt dat wij het maandag bij de club onder de aandacht moeten brengen? Mail dan een korte omschrijving van je vraag of punt naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en dan zullen we er naar kijken! Aan het eind van het gesprek zullen we zo snel mogelijk de notulen online zetten.


P.S.: Deze gesprekken met de club hebben een serieus karakter en duren niet eindeloos. Daarom kunnen we helaas niet elk punt meenemen. Uiteraard zullen we elk verzoek serieus bekijken, maar we moeten wel selectief zijn in wat we wel en niet meenemen. We vragen om begrip hiervoor.

Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi!
Op 30 december organiseren we weer het Nieuw Noord Zaalvoetbaltoernooi! Dit keer trappen we vanaf 19:00 af in Sportstad Heerenveen. Meedoen? Schrijf je dan nu in via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201806.html

N.B.: Van elk team moet tenminste 80% van de spelers lid zijn van Nieuw Noord!

Pagina 1 van 90  1 2 3 >  Last ›