• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Busreis IJsselmeervogels

flyer ijsselmeervolgels nieuw noord busreis


Over ruim twee weken is het alweer tijd voor de volgende ronde in de KNVB Beker en mogen we op reis naar Spakenburg om het daar op te nemen tegen IJsselmeervogels. Ook voor deze uitwedstrijd organiseren wij voor jullie een busreis. Voor maar 17,50 heb je een kaartje en vervoer naar de wedstrijd, dus wacht niet te lang en koop je kaartje hier!


Aanvullende informatie
* De vertrektijd vanaf Café de Skoffel zal 15:30 of 16:00 zijn. Zodra dit bekend is zullen wij dit via onze facebook en Twitter kanalen melden.
* We zijn nog aan het bekijken of het mogelijk is om ter plekke een biertje te drinken. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben zullen we dit melden via onze facebook en Twitter kanalen

Jubileumfeest

Jubileumfeest NN 2016


In de week van 10 december mogen we alweer ons 15-jarig jubileum vieren! Zo’n fantastische mijlpaal mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we na de wedstrijd tegen Excelsior ons jubileumfeest! Hiervoor mogen we van de club de omloop achter de noordtribune gebruiken, dus na de wedstrijd kunnen we meteen beginnen(of hopelijk doorgaan) met feestvieren! Toegang is helemaal gratis!


Aanvullende informatie
* Het feest vindt direct na de wedstrijd plaats in het Abe Lenstra Stadion. Dit betekent dat je een geldig toegangsbewijs moet hebben voor de wedstrijd tegen Excelsior. Zonder geldig toegangsbewijs krijg je geen toegang tot het feest. Er is vrije verkoop voor deze wedstrijd, kaarten kun je kopen op het ticketingportaal van sc Heerenveen.
* Voor het kopen van consumpties tijdens het feest zijn er consumptiebonnen. Deze kun je voor, tijdens en na de wedstrijd kopen. Let op: Deze consumptiebonnen zijn alleen tijdens het feest geldig! Ongebruikte bonnen kunnen niet worden geretourneerd.
* Voor de mensen die tot s’avonds laat willen doorfeesten is er een afterparty bij Café de Skoffel.
* Dit evenement vindt plaats in het Abe Lenstra Stadion en dus zijn de huisregels van sc Heerenveen van toepassing op het feest. Deze kun je hier vinden: https://www.sc-heerenveen.nl/mediadepot/487280bb670aa/HuisreglementscHeerenveen.pdf
* Gesponsord door Blaauw Evenementen Service: http://www.blaauwevenementenservice.nl/

Uitwedstrijd Go Ahead Eagles

Op zaterdag 3 december organiseert Nieuw Noord weer een busreis voor haar leden naar de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles! Voor maar 20 euro krijg je een kaartje en busvervoer naar de wedstrijd! De bus zal om 15:00 vertrekken vanaf Café de Skoffel in Heerenveen. Wees er snel bij en bestel nu je kaartje in onze webshop!


flyer gae away

Praktische informatie bootreis Groningen

Hieronder vind je de praktische informatie voor de bootreis naar Groningen op 15-10-2016. Lees onderstaande informatie goed door, zodat je precies weet wat er zaterdag gaat gebeuren:


Vertrek en busreis
Om 14:00 vertrekken we vanaf de Opslach in Heerenveen, ter hoogte van Autocentrum van der Veen. Dit is op 5 minuten lopen vanaf café de Skoffel, zie onderstaande afbeelding voor de precieze looproute. Wij raden iedereen aan om rond 13:45 aanwezig te zijn op de opstapplaats. Opstappen is ook mogelijk op de volgende plaatsen:
* 13:00: Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
* 13:15: Hotel de Piramide in Surhuisterveen
* 13:25: Parkeerterrein Hotel van der Valk in Drachten


In de bus krijg je je omwisselbiljet. Deze zal later op de dag door de stewards worden gecontroleerd en omgewisseld. Zowel de heenreis, wanneer we naar de boot worden gebracht, als de terugreis houdt iedereen dezelfde bus. Het laatste stuk van de reis naar het Noordlease Stadion zullen we weer per bus afleggen.


Na afloop zal 1 van de bussen de mensen die in Drachten, Surhuisterveen of Buitenpost zijn opgestapt weer terugbrengen. Zorg bij terugkomst in Heerenveen dat je hiervoor in de juiste bus plaatsneemt. Dit zal bij terugkomst in Heerenveen worden gecommuniceerd.


Bootreis
Op de boot is geen mogelijkheid aanwezig om te betalen met je pinpas. De betaling gebeurt met consumptiemunten van 2 euro per stuk. Deze consumptiemunten zijn voor eigen rekening en kunnen aan boord worden aangeschaft.


Voorwaarden
Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:


* Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen aan boord. In de bus mag dit wel.
* Het gebruik van drugs is verboden
* Het is niet toegestaan om aan boord vuurwerk af te steken
* Bij wangedrag en/of vernieling wordt men van boord gezet. Eventuele schade zal worden verhaald op de daders


Looproute Skoffel - Opstapplaats
Looproute Skoffel Opstapplaats


We wensen iedereen een fantastische en sfeervolle dag toe. Hopelijk zal onze massale aanwezigheid meehelpen om de 3 punten mee terug naar Friesland te nemen!


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord

Busreis uitwedstrijd FC Eindhoven (Beker)

flyer Eindhoven nieuw noord busreis


Op donderdag 27 oktober mag onze trots voor de KNVB beker aantreden tegen FC Eindhoven. Wij laten voor onze leden weer een bus rijden naar het zuiden! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Vul dan dit formulier in en volg de aanwijzingen die erop staan. Je kunt opstappen in Buitenpost, Surhuisterveen, bij het Abe Lenstra Stadion, Café de Skoffel, Station Heerenveen en Steenwijk. De bus zal 16:00 vertrekken bij het Abe Lenstra Stadion.


Voor maar 17,50 heb je een kaartje voor de wedstrijd en vervoer naar Eindhoven. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje op http://www.nieuwnoord.org/webshop!

Met de boot naar Groningen!

flyer uitwedstrijd groningen nieuw noord


Op zaterdag 15 oktober speelt sc Heerenveen de noordelijke derby tegen onze oosterburen. Nieuw Noord pakt uit en organiseert voor haar leden deze wedstrijd een unieke bootreis! Samen met een DJ aan boord en ruim 200 supporters hopen we er een legendarische reis van te maken. Voor €47,50 ben je verzekerd van een fantastische bootreis, een wedstrijdkaartje en busvervoer terug naar Friesland.


Om 14:00 zal er vanuit Heerenveen vertrokken worden waarna we met de boot naar Groningen zullen vertrekken, waar om 20:45 de wedstrijd wordt gespeeld. Opstappen in Buitenpost, Surhuisterveen en Drachten is ook mogelijk. Mocht je hier willen opstappen kun je dit bij ‘opmerkingen’ vermelden. De terugreis zullen wij weer met bussen terug naar Heerenveen worden gebracht. Zowel de heenreis, wanneer we naar de boot worden gebracht, als de terugreis houdt iedereen dezelfde bus


De bootreis is exclusief voor Nieuw Noord leden en vanzelfsprekend is uitregistratie verplicht. Niet lid maar toch mee? Vul dan eerst het aanmeldformulier in. Verder zijn er een aantal regels waar wij ons aan boord aan dienen te houden:

  • Geen eigen consumpties mee aan boord
  • Het gebruik van drugs is verboden
  • Aan boord mag geen vuurwerk worden afgestoken
  • Bij wangedrag en/of vernieling wordt men van boord gezet. Eventuele schade wordt verhaald op de dadersKaarten kunnen nu besteld worden in de webwinkel: http://www.nieuwnoord.org/webshop


Let wel! De wedstrijd kan nog verplaatst worden naar 19:45. In dit geval zullen wij een uur eerder, dus om 13:00, vertrekken.


Met sportieve groet,
Bestuur Nieuw Noord

Pagina 1 van 85  1 2 3 >  Last ›