• Social Media:
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Nieuw Noord RSS
  • E-Mail

Prijzen voor NAC uit gehalveerd!
Vanwege een speciale actie van sc Heerenveen kunnen wij de kaarten voor NAC Breda uit nu voor slechts de helft van de prijs aanbieden. Kaarten voor onze busreis naar Breda zijn nu dus geen 25 euro meer, maar slechts 12,50! Als je al voor 25 euro een kaartje hebt besteld krijg je het verschil uiteraard teruggestort op je rekening.


Reserveer je kaartje nu in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/100040.html

NAC Breda Away
Op zondag 29 april spelen we uit tegen NAC Breda en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Breda! Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
De Piramide in Surhuisterveen
Hotel van der Valk in Drachten
Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Breda. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje hier!

Schrijf nu je team in voor de Nieuw Noord voetbalquiz!
Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Nieuw Noord voetbalquiz op 31 maart in Café de Stunt! Voor maar 5 euro schrijf je een heel team in van 2 tot 4 personen. Let wel: van elk team moeten tenminste 2 personen lid zijn van Nieuw Noord. Lid worden kan uiteraard vooraf via onze webshop. Inschrijven kan nu ook via onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/10022.html

Come on you boys!

Hoe onmogelijk het ook lijkt, we zijn nog in de race voor Europees voetbal. En met onze steun is niets onmogelijk. Normaal gesproken zijn 5 overwinningen genoeg om de play-offs te halen. En we krijgen nog 6 thuiswedstrijden! Vanavond speelt onze trots tegen Excelsior. De dag en tijdstip zijn top. Laten we daarom vanavond vol achter onze jongen staan en de eerste overwinning van de reeks binnen halen!

Statement omtrent toekomst Jurgen Streppel
De laatste weken merken wij een groeiende onvrede bij onze achterban. Deze negatieve sfeer heeft een onmiskenbaar effect op de sfeer in het stadion. Een groot deel van deze onvrede heeft te maken met de prestaties en het functioneren van de trainer, Jurgen Streppel. Hoewel Nieuw Noord zich primair richt op het verbeteren van de sfeer in het stadion, willen wij met dit statement het geluid van de achterban laten horen.

» Lees meer...

Busreis + kroegbezoek AZ
Op zaterdag 23 december spelen we uit tegen AZ en uiteraard laten wij voor onze leden weer een bus rijden naar Alkmaar! Dit keer koppelen we er voor de wedstrijd ook nog een kroegbezoek aan vast, waar je lekker een biertje kan drinken. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag mee? Dan kun je nu gemakkelijk lid worden in onze webshop. Je kunt opstappen bij de volgende opstapplekken:

  • Het kantoor van Veenstra Reizen in Buitenpost
  • De Piramide in Surhuisterveen
  • Hotel van der Valk in Drachten
  • Bushalte Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen(Bij de Rabobank bij het Abe Lenstra Stadion)
  • Café de Skoffel in HeerenveenVoor maar 25 euro heb je een kaartje voor de wedstrijd, een leuke dag in de kroeg en vervoer van en naar Alkmaar. Wacht niet te lang, koop nu je kaartje in onze webshop: http://480000.mijnwinkel.nl/2017201807.html

Pagina 1 van 91  1 2 3 >  Last ›